Monday 18 September 2017

En tiedä

Kuinka paljon parempi tämä pallo olisi, jos tietyt ihmiset uskaltaisivat myöntää suoraan, että "En tiedä". Mutta eipä se taida ihmisluonnolle sopia, eikä varsinkaan niille alfa-uroksille, jotka ovat
sitten hyvillä paikoilla sanomassa muille, miten täällä pitäisi asiat hoitaa.

Ei ihminen tyytynyt tietämättömyyteen, kun hoksasi taivaalla erilaisia kappaleita. Ei, se rupesi kehittelemään niistä omia tulkintoja, jotka ovat vielä tähänkin päivään joissakin piireissä totuuksia. Ehkä enemmän eristyksiin jääneissä heimoissa.

Mutta ei tälläisesta osata ottaa analogian keinoin oppia, vaan samaa virhettä monet toistaa. Esimerkiksi nyt karismaattiset poliitikot, vai millon olet kuullut että politikko vastaa "En tiedä".
Ei vastaa, eikä nöyristele ettei tiedä jotain juttua, vaan kehittelee jotain. Ja vaikka joku myöhemmin
todistaisi asian olevan täyttä kärpäsen anaalituotetta, niin ei se vaikuta.

Tehtäs siis niin, että kun ei tiedä asiaa, niin myöntäisi suoraan ettei tiedä. Sitten pyytäisi apua niiltä jotka todennäköisesti tietää. Sitten tää tietävä olisi sillain, että ootpa hyvä tyyppi kun otit yhteyttä ja kysyit. Ja tämä tietämätön olisi, että kiitti kun kerroit mullekin. Ja ne ois kavereita, vaikka niillä vaikuttimet ja näkökännät olisi ihan erilaiset muissa asioissa.

Peace.

No comments:

Post a Comment